Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By EXEIdeas

Tuesday, March 24, 2015

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش


 


نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ و خورش,تکنیک های پخت خورش


تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.


_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.


_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.


_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.


_ در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.


_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.


_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.


_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.



تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش

No comments:

Post a Comment