طرز تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی و شکلات
دوستان خوبم سلام …
این بیسکوییت های فوق العاده خوشمزه رو پیشنهاد میدم برای یکبار هم که شده تست کنید … پشیمون نمیشید …
این دستور رو من از سایت شف طیبه عزیز و مهربون گرفتم … دستورشو برای شما عزیزان هم میزارم که تست کنید امیدوارم لذت ببرید <3
مواد لازم :
كره ۱۱۳ گرم
كره بادام زميني نصف ليوان
شكر ۱ ليوان
تخم مرغ ۱ عدد
شير ۲ ق غ
وانيل ۱ ق چ
آرد يك و سه چهارم ليوان
جوش شيرين ۱ ق چ
شكلات ۱۶۰ گرم
برای اینکه به بیسکویتهایی عین بیسکویت های من برسید باید شکلات رو درشت خورد کنید. یعنی تیکه های بزرگ شکلات در بین خورده شکلاتها دیده بشه.
اینکه شکلات چقدر تلخ باشه دیگه دست خودتونه. اگر زیاد از شیرینی خوشتون نمیاد؛ چون شما مجاز نیستید شکر بیسکویت رو کم کنید توصیه میکنم از شکلات تلخ تری استفاده کنید.
ابتدااااااااااااااااا ( خیلی مهمه که فر رو زودتر روشن کنید ) فر رو روي درجه ۱۹۰ سانتيگراد ۳۷۵ فارنهايت قرار ميديم.
كره و كره بادام زميني و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم . ميبينيد كه كره من سرده ولي نرمه.
تا يه كرم يكنواخت بدست بياد. بعد تخم مرغ و شير رو اضافه كرده و باز هم ميزنيم.
تا اينجاي كار رو حتما با همزن بايد بزنيم
حالا آرد و نمك و جوش شيرين رو مخلوط كرده و بهش اضافه ميكنيم.
با قاشق همش ميزنيم تا خميري شه. خميرش سفت نيست و يه كمي (فقط يه كمي) به دست ميچسبه .
حالا همه شکلات هایی که خورد کردیم رو توش میریزیم و با قاشق مخلوط میکنیم.
با این میزان شما حدود ۳۰ عدد توپ تقریبا هم سایز گردو میتونید درست کنید.
بیسکویتها رو با فاصله روی کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدیم. نیازی به چرب کردن کاغذ نیست.
یه نگاه به این عکس بندازید.
من تمام شکلاتهایی که از توپ ها بیرون زنده بودند رو با فشار انگشتان توی توپها فرو بردم. به این ترتیب در زمان پخت شکلاتها روی کاغذ روغنی نخواهند ریخت.
(اینکه شما در تصویر کاغذ روغنی نمیبینید دلیلش جنس خاص سینی فر منه که نیاز به کاغذ نداره)
مدت زمان پخت ۱۲ تا ۱۴ دقيقه هستش که خب بسته به حرارت فر شما و جنس سینی شما و سایز بیسکویتهای شما متغیر خواهد بود.
نوش جان
منبع : شف طیبه
طرز تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی و شکلات
No comments:
Post a Comment